Vlooien bij een hond of kat

VloHet is van belang dat u vlooien tijdig ontdekt bij uw hond of kat. De eitjes die een vlo legt, vallen van uw huisdier en komen zo in uw hele huis terecht. Daar nestelen ze zich en ontpoppen zich uiteindelijk tot volwassen vlooien. Vlooienbestrijding is dus niet alleen belangrijk voor uw huisdier, maar voor het gehele huis.

Vlooien bij uw hond of kat voorkomen

CatanDog’s is een middel tegen vlooien waarbij u uw hond geen middeltje hoeft toe te dienen. De penning hangt u aan de halsband, dit in tegenstelling tot de chemische werking van sommige vlooienbanden of pipetjes. De penning begint te werken nadat deze met uw hond of kat in contact komt. Na ongeveer 20 dagen is de werking optimaal.

Hét middel tegen vlooien

Een kat likt zichzelf schoon na een rust- of slaapperiode. Daarbij likken ze vlooien en –eitjes in die kunnen leiden tot lintwormen. Ook zijn er huisdieren met een vlooienallergie. Dit kan leiden tot kale plekken in de vacht van uw huisdier.

De penning van CatanDog’s is hét middel tegen vlooien. Het blokkeert zowel vlooien als teken de weg en is niet gevaarlijk, in tegenstelling tot sommige andere bestrijdingsmiddelen.